A.C.S. SPORT FOR ALL COVASNA si in anul 2018 a participat cu doua categori U 12, U 10, la unul dintre cele mai mari festivaluri de fotbal din lume organizat in Ungaria, Kaposvár. Sportivii si antrenori au asteptat foarte mult momentul de a participa la al doilea an consecutiv, mai ales dupa succesul fantastic din anul trecut. Fiecare categorie a reprezentat clubul si au facut o figura buna cat U 12 ratand in ultimul meci calificarea din grupa, iar categoria U 10 calificat de pe locul 3 din grupa si pierzand in optimi cu scorul de 3-2. Copii au invatat foarte mult au acumulat experienta, prietenie si cunostinta cu sportivi din fiecare colt al lumii. Bravo baieti suntem mandri de voi. Asociatia club sportiv multumeste pentru PRIMARIA OR. COVASNA, S.C. LINS&WEINZIERL EXPORTPACKAGING S.R.L., S.C. SANZSO COMERT S.R.L., BIROU DE PROIECTARE ABSTRUCT S.R.L. sustinerea acordata, pentru fiecare parinte, sportiv, antrenor munca depusa. Debreczi Zsolt presedinte.

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy újra elmehettem erre a csodálatos turnéra,amit szerintem ameddig csak lehet nem szabad kihagyni, mert a gyerekek rengeteget tanulnak belőle. Én annyit fűznék hozzá, hogy egy ilyen turnén tanul a legtöbbet egy gyerek, főleg aki először van és játszik. Megtanul önálló lenni (evészetnél,öltözködésnél,viselkedni egy csapatban,játszani). Nagyon jó ötlet volt mobil nélkül menni, a gyerekek már az autóbuszban elfelejtették a telefont játszodtak, beszélgettek egymással, az edzők folyton értesítették a szülőket. A szállító cég okozott kicsi kellemetlenséget de az a fontos, hogy megoldódott jövőre kicsit változtatunk.
Az U 10-nél ég és föld volt a különbség az első és az utolsó meccs között,a gyerekek megízlelték a harcot a 8 döntőbe jutásnál,Márton akit tudok ,hogy nem rég focizik,előre nem kapta a helyét a végére mindent kifejelt,rengeteget alakult a játék pár meccs alatt,rengeteget tanultunk másoktól is. Az U 12-nél számított a tavalyi év, ismertük a fehéroroszokat akikkel megint összekerültünk,de már 1 gólt tudtak lőni véletlenül azt is,sokkal keményebb meccseket csináltak a legények mint tavaly.
A Kaposvári fesztivál szervezőinek javasolnám a mérkőzések szünetében, végén is lehessen esetleges óvásokat benyújtani. Minden jó volt, minden jól sikerült,a gyerekeknek fárasztó volt,nekünk is, de gondolom az utolsó két nappal megköszöntük nekik az erőfeszítést a fürdőzéssel, Mc`donaldssal, játékok a központban, Balaton stb. Tóth József edző.
U 12
FK MINSK (Fehéroroszország) — S.F.A: 1-0
FUTURE STARS (Magyarország) — S:F:A :1-0
Palestinian Talent Football Akademi – S.F.A: 2-2 (Bocan Erik, Csősz Ákos)
Stolem Gnievino (Lengyelország) – S.F.A: 0-3 (Bocan Erik, Irimia Ioan2)
O.F.K Eurogol Zivnice (Bosznia-Hercegovina) – S.F.A: 1-0
Dombóvár F.E. – S.F.A 1-9 (Bocan Erik 1, Irimia Ioan2, Cretu Robert2, Nagy Szilárd3, Csősz Ákos 1)
A 27 csapatból a csoportok során 2 csapat kapott kevesebb gólt mint a SFA U12 csapata. A 6 kapott gólból a FUTURE STARS (aki a torna döntőse lett) utolsó percben talált a kapunkba, a Palesztin srácok úgyszintén az utolsó percben egyenlítettek. Utolsó, sorsdöntő mérőzésünkön sajnos a bíró sporttárs is tett arról bőven, hogy elhagyjuk a küzdelem sorozatot. A 3 vesztett mérkőzésünk egyaránt 1-0 arányban történt. Tudatában vagyok, hogy olykor a Fortuna is melléd kell szegődjön ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjél el. Minden csapatnak legalább egyenlő ellenfelei voltunk. Öt mérkőzésen az edzőtársaim a mérkőzés végén ezt mondták: Good game, good team. GRATULÁLOK SRÁCOK.
Ördög Dezső Loránd U 12 edző.
U 10 (2008-2009)
Grupa – Csoportmérkőzések
Sport For All – Fk Sirmium (Szerbia) 3-7
Sport For All – Keleti Labdarúgó Utánpótlás Se (Hu) 6-1 (Butyka Zsolt 2, Ciubuc Claudiu 2, Tamás Adorján, Tóth Krisztián).
Sport For All – Xinshi Elementary School Taipei City (TPE, Taipeiul Chinez) 2-3
Sport For All – Kaposfüred Se (Hu) 9:4
Optimi – Nyolcaddöntő
Sport For All – Rae Spordikool (Est) 2:3 (Butyka Zsolt, Ciubuc Claudiu)
Első sorban meg szeretném köszöni,hogy ilyen fantasztikus gyerekekkel dolgozhattam együtt, felügyelhettem őket! Remélem minden gyerek gazdagabb lett valamivel első sorban a foci terén, hogy bármelyik csapattal fel lehet venni a harcot és tisztességesen helyt állni. Ugyanakkor remélem hogy volt egy kis “katonaság” jellege is az egész “vakációnak”! A szervezést illetően valamint az ottani programok lebonyolításában sok kis probléma merült fel amiket orvosolni kell jövőre nézve! Mindent félretéve sikeres “kirándulásnak” örvendhettünk! Gödri Zsolt U 10 edző.